Behandling pågår

(null)


Den 8 maj startade jag behandling med nässprayen Synarela. Den ska om det fungerar ge mig mindre smärta i min endometrios då den ska sätta min kropp i kemiskt klimakterie. Idag på dag 14 så är det mer  helvete än himmel. Mår så vidrigt dåligt. Ändå kämpar jag på och tar den där hemska medicinen med hopp om att morgondagen blir bättre. En del biverkningar är klassiska klimakteriesymtom men sedan finns det en del som är utöver. 


Just nu har jag: extremt suddig syn, illamående, huvudvärk, diarré, tryck över bröstet, yrsel, bröstsmärta, näsblod, smärta i näsan, led och muskelsmärta, massa extraslag och hårda hjärtslag, klåda här och där på kroppen, vallningar, trötthet, känner mig sänkt och sjuk!


Så just nu tror jag inte Synarela är min räddning. Tvärtom. Totalt tvärtom. För jag mår så mycket sämre nu än jag gjorde innan jag började spraya. Men det kan vända när kroppen vant sig. Det kan bli bättre. Så säger en del som använt denna medicin och de ger mig hopp. Sen finns det en del som aldrig mer kommer använda detta "rävgift". Så det är bara att vänta och se vilken skara jag tillhör senare. 


Igår blev det besök hos läkaren för misstänkt propp i benet. Tack och lov var provet normalt och läkaren ansåg att sannolikheten för propp var låg och att det mer troligt var något muskulärt. 


Just nu är allt åt helvete rent ut sagt....


(null)


Visa fler inlägg