”Sprickor i jorden” av Mariette Lindstein

(null)

"Tvillingarna Alex och Dani försöker återhämta sig efter att Dani kidnappades av en elitistisk sekt. De lämnar Sverige och flyttar till ett hus vid havet i Kalifornien, USA. Men det visar sig vara svårt att bygga upp ett nytt liv. Dani har fött en son, men traumat från sektens våld har förändrat henne och gjort henne kallare och svårare att nå. Samtidigt förtränger Alex det hemska som har hänt och lider av flashbacks. Mitt i allt detta finns Carl, Alex chef och älskare, som gör allt för att beskydda dem.  Men så en dag dyker en mystisk, karismatisk kvinna upp i deras liv. Hon påstår att hon arbetar med välgörenhetsarbete i en fråga som Carl brinner för. Och även Carl förändras. Garantierna för trygghet försvinner. En ny mardröm börjar. Sekten har nämligen ett nytt mål i sikte: Danis nyfödda son."

Uppföljaren till "Vit krypta" av Mariette Lindstein är inget annat än succé. Hon är utan tvekan en favorit bland författarskaran. 

Boken är fylld med spänning. Från första blad till sista. Man vill inget annat än läsa vidare samtidigt som man inte vill läsa vidare för man inser att då når man snart slutet och boken är läst. 

Så himla bra!! 

Betyg: 5 av 5