Skit också...

Livet. Det har alltid nån liten lurig mörk överraskning i bakfickan att överraska en med. 

(null)

Igår var jag på tarmundersökning. Gick fint då jag sov gott under tiden med hjälp av narkos. Otroligt fin personal! Jag var lugnare än vanligt konstigt nog. Brukar skaka av nervositet men kände ett lugn inom mig. Vaknade upp på uppvaket och mådde väl inte tipptopp men efter lite macka och kaffe lättade allt på. Fick gå ned till mottagningen efter en stund för att träffa läkaren. 

Oftast möts jag av "allt såg fint ut" och så är det inge mer med det. Så jag blev faktiskt chockad när läkaren inte sa dessa ord utan tvärtom berättade om de fynd han gjort. Jag hade en del polyper i tarmen som han tagit bort och som nu skulle skickas iväg på analys. Polyper kan vara godartade och elakartade sa han och han kunde inte avgöra med blicken utan det är något som måste analyseras i mikroskop. Svaret kommer om ca tre (långa) veckor. Han tyckte även att en koloskopi borde göras så hela tarmen kollas ifall där finns fler polyper men detta fick jag ta upp med min magläkare. Så även om en koloskopi är en mardröm som jag helst slipper så hoppas jag ändå få det beviljat ifall det finns fler polyper där inne. 

Utöver polyperna hade jag även en del inre hemorojder. Får se om de kommer att ställa till besvär i framtiden för då tas de bort annars är det bara att gilla läget med dem. 

(null)

Visa fler inlägg