Fina ni ❤️

Vill börja med att tacka för alla sms och mail. Att veta att det hålls tummar för mig i detta läge värmer verkligen mitt hjärta. Så stort och varmt tack till er! 

Julen har varit mysig och fylld med nära och kära. Julafton var vi i Söderhamn och firade med min sida, på juldagen var svärmor hitbjuden på julmat och på annandagen hade vi julfika här och julklappsutdelning med mannens sida. Full fart med andra ord och barnen har badat i paket och fått så mycket fint. 

Det trista denna jul är att min mage inte alls gillar julmat, juldricka och julgodis. Så det känns trist att äta sparsamt och faktiskt tråkigt (i mina ögon). Har lyxat till med julmust till julmaten och efter tre dagar med julmat, sött och läsk så kan man sammanfatta det hela med aj, aj, aj. Men det är ju så gott ;) 

Efter jul är tanken att förändra kosten med hjälp av en dietist. Har insett att jag behöver hjälp och stöd med detta, och om provsvaren ser bra ut är jag lovad hjälp av en dietist. Så jag äter medan jag kan, med vetskap  det höga priset :(
Visa fler inlägg