"Våga stå upp!" av Karin Adelsköld"En talare som använder humor har betydligt större chans att bli lyssnad på och ihågkommen. Ståupp-komiker odlar förmågan att snabbt läsa av och få med sig sin publik. För detta finns välbeprövade tekniker som alla kan ta till. Här avslöjar Karin Adelsköld ståupp-hemligheterna som alla kan lära sig. Det handlar inte om att alla ska bli komiker utan om att skapa engagemang och väcka känslor, hur man kan göra sin framställning mer underhållande men också om att öka sitt självförtroende och våga ta plats." (Lånat från Bokus)

Boken var lättläst och gav många bra tips. En bok jag hade haft användning av under högskolestudierna då det var mycket redovisningar av olika slag. Men det är helt klart en bok som man även har användning av även om man inte är student. Lärare som ska hålla i föräldramöten, möten inom företaget, föreläsare m.m. Alla kan nog hitta något användbart i denna lilla bok.

Och även om man inte vill prata inför grupper eller för den delen känner att man vill bli bättre på det kan man ändå läsa boken då den i sig var underhållande och läsvärd.

Betyg: 4 av 5


Visa fler inlägg