"Vila i frid" av Sofie Sarenbrant"En känd skådespelerska hittas medvetslös i kvinnornas tvagningsrum på Yasuragi Hasseludden och kort därefter upptäcks ett äldre par döda i rum 327. Ingen av incidenterna verkar vara annat än olyckor, men hotellchefen Peter Berg och vd:n Nils Wedén får ändå onda aningar. När ytterligare en person avlider på spa-anläggningen, den här gången i de varma källorna utomhus, går det inte att förneka att det måste finnas ett samband mellan dödsfallen. Emma Sköld på Nackapolisens kriminalavdelning kopplas in som ansvarig och hon upptäcker ganska snart att detta inte är något rutinfall." (Lånat från Formabooks)

Sofie Sarenbrant kom och tog mig med storm med sin bok "Vecka 36" och därefter kom "I stället för dig" och jag hade hittat en ny favorit bland författarskaran. Och ett enda ord sammanfattar denna nya bok "Vila i frid" och det är SUCCÈ.

Boken är underbar. Man sitter fast från blad ett och man saknar bokens karaktärer när man nått slutet. Ett bra skrivspråk som är lätt, fängslande och beskrivande.

Kan inte annat än att ge tummen upp och toppbetyg!

Betyg: 5 av 5

Visa fler inlägg