"Möt din skyddsängel" av Prinsessan Märtha Louise och Elisabeth SamnøyOtroligt vacker bok, både utvändigt som invändigt. Så inom detta blir det tummen upp och bästa betyg.

Bokus beskriver boken med orden:
"Möt din skyddsängel är en självutvecklingsbok med en andlig dimension. Här ger författarna råd och vägledning om hur du kommer i kontakt med den positiva kraften inom dig själv. De förmedlar att varje människa har potential till större självinsikt, självtillit och självacceptans genom att lära sig att lyssna till sig själv och till sin egen intuition. Genom en rad medvetandehöjande meditationstekniker ger boken en introduktion i hur man blir mer lyhörd för sig själv, för hjärtats och kroppens språk, för jorden, för universum och för skyddsängeln. Författarna bidrar dessutom generöst med egna erfarenheter och berättar om upplevelser och processer som har haft en avgörande betydelse för deras vägval i livet."

Boken var intressant och troligen mycket givande med alla dessa förslag på hur man kan komma i kontakt med sig själv, kraften omkring en och sin egen skyddsängel. Vägen dit består av olika meditationer som säkerligen är mycket bra och givande, men jag gav upp. Man kan inte (iallafall inte jag) läsa text ur en bok och meditera genom detta. Först ska man kika i boken och göra det som står, och så måste man kika i boken igen för att ta reda på nästa steg. Inte alls speciellt roingivande. Det finns en cd-skiva att köpa till, men den är på norska. Så jag vet inte om det är så givande heller. I boken ges tips att man kan själva läsa in meditationerna på MP3 men den idén gillar jag inte, lyssna på sin egen röst och kunna slappna av...nja...nej tack!

För att boken skulle få ett bättre betyg skulle jag önska att det fanns en cd-skiva på svenska att köpa till denna bok, först då tror jag att den skulle bli så bra som den förtjänar.

Betyg: 3 av 5

Boken ges ut av Ica Bokförlag


Visa fler inlägg