Kära söta!

Jag har gått igenom mycket och jag har definitivt haft mycket smärta på besök. Men det som jag upplever nu är något helt nytt och väldigt jobbigt minst sagt. Känns som varenda led i hela kroppen värker och gör ont. Musklerna känns likaså. Ont, ont, ont! Och magen den är ju på värsta viset och ger även den smärta. Sömnen störs, matlusten störs. Allt är bara så fel just nu. Frågan är vad detta beror på? 

(null)

Webbradio

(null)


I höstas spelade jag in mitt absolut första webbradio-program och det är nu publicerat. På Ariton Förlags hemsida finns mitt och flera andras webbradio-program att lyssna på. Det kommer dessutom flera hela tiden och vi pratar alla under temat "Under ytan". 


Välkomna att lyssna! 


Mitt program

Nu gäller det

Nervös så jag mår illa. Idag är det dags att med hjälp av ultraljud kolla upp de förstorade lymfkörtlarna i ljumsken och även sköldkörtelns knölar ska mätas och kollas upp. Sköldkörteln blir det även biopsi på knölarna men det är på annat sjukhus och dit skickas remissen efter dagens ultraljud. Man får inte ha bråttom som sjuk. Allt tar sin tid tyvärr. 
Eventuellt blir det även biopsi på lymfkörtlarna eller så tas de bort om de visar sig vara FÖR stora eller om de består av farligt innehåll :-( 

Nervös. 
Mår illa.

Håll tummarna! 
Visa fler inlägg