Allt som hänt

Hänt en del detta år. Och då har det bara pågått i 19 dagar. Snacka om att vara effektiv 😂


Jag har fått problem med hög puls och fladder/bubbel över hjärtat. Väntar på ett 24-timmars EKG för detta. Läkaren hittade även en väldigt tydlig och ömmande kroppspulsåder i magen. Så det blev remiss för ultraljud av den som jag väntar på också. Sköldkörteln har sparkat bakut och värdena är högre än någonsin. Så knaprar mer Levaxin och väntar på ny provtagning i februari. 


Sedan visade besöket på allergimottagningen att jag är allergisk katt, hund, gråbo och gräs. Visste om katt och gråbo sedan tidigare med de övriga var nyheter. Sedan kom läkaren även fram till att jag troligen har en överkänslighet mot histamin. 


Kan ju tycka att detta räcker. Men då kommer nästa bit. Jag får diagnos stresshjärta och utmattningssyndrom. Och blev sjukskriven och väntar på tid hos kuratorn för att hitta min väg i allt detta. 


Har tid i Gävle till veckan för kontroll av lymfsystemet som spökar sedan jag opererade bort lymfkörteln i början av 2017. Väntar på tid till halsläkaren för den suspekta slemhinnan i halsen som de vill ha koll på. 


På allt detta strösslar jag halsont, svullna lymfkörtlar på halsen, näsblod och så de "vanliga" buksmärtorna. 


Om jag mår bra? Inte ett dugg! Men jag kämpar för att hitta en väg mot bättring och lindring. Men just nu är det förbannat snårigt längs stigen. 


(null)