"Se upp med vad du önskar" av Eva Swedenmark

"Vänskap som utmanar, inspirerar och ger mod. Eva Swedenmark har gjort succé med sin roman om fyra kvinnor 60+ som vägrar se livet sippra bort i tristess. De utmanar varandra att ta fatt i sina drömmar och leva livet. Det leder till omvälvande äventyr i denna skröna med allvarlig underton om rätt och möjlighet att ta för sig av livet och fortsätta förverkliga sina drömmar oavsett ålder. Om betydelsen av nära vänner. Lena Tallberg i M-magasin kallar boken en vän-lit. 


Nu kommer de fyras gäng tillbaka i en ny roman Se upp med vad du önskar. Hur gick det när drömmarna förverkligades? Fortsätter de utmana livet och varandra? Eller visade sig drömmen vara annorlunda i verkligheten? De fyras gäng fortsätter att tillsammans i nära vänskap skapa en livsbejakande tillvaro där allt är möjligt. En roman om vänskap som utmanar."
Jag gillade starkt den första boken om de fyras gäng "Om ni inte börjar leva gör jag slut" och hade höga förväntningar på denna uppföljare. Och jag blev inte besviken. Jag gillar dessa tanter skarpt! 
En lättläst bladvändarbok som ger en ett leende på läpparna rakt igenom. 
Betyg: 4 av 5
Boken ges ut av Ordberoende förlag