Bamse och världens starkaste man

(null)


I lördags var det äventyr för oss. Av fina Krall Entertainment hade vi fått biljetter till Bamse Live och deras show "Bamse och världens starkaste man". Vi åkte hemifrån i tid för att slippa stress. Stress är ingen bra kamrat för mig och min mage så vi for iväg i god tid. Resan gick lugnt och vi hann med ett kort stopp i Tönnebro i godan ro.


Vi kom fram till Gavlerinken och fick köa i kylan en stund innan vi släpptes in. Väl inne blev det ett inköp av popcorn i Dunderhonungmärkta bägare och så lite Festis på det. Allt enligt barnens önskemål. Sedan letade vi reda på våra platser. Parkett och på rad sju, vilket visade sig vara perfekta platser då vi alla såg scenen bra. Sedan blev det en lång väntan på att klockan skulle bli 17 och showen skulle starta. Barnen var trötta och förväntansfulla. 


När vi satt där och väntade så kände jag en sådan tacksamhet att jag faktiskt fick sitta dör tillsammans med mina två mirakel och uppleva detta. Ekonomin är inte direkt blomstrande pga hälsobekymren jag lever med. Sjukskrivningar och mediciner gör att det varit tufft och är tufft. Så att få denna möjlighet. Att få ge mina barn denna upplevelse tillsammans med mig. Så oändligt tacksam! 


(null)


Så blev klockan äntligen 17 och lamporna släcktes i lokalen. Elin hoppade direkt upp i mitt knä då det nog blev lite otäckt med mörkret. Timmen som sedan flög förbi var fylld med härlig musik, spännande handling och en hel del dansande. Barnen satt som förtrollade och Elin blev djupt imponerad av Magnus Samuelsson så fort han äntrade scenen. "Åh mamma det där är Magnus" sa hon och sedan förblev han favoriten. 


Bra musik och härliga dialoger. Skratt, spänning och lite vemod i en helt perfekt blandning. En riktigt bra show! Gå och se den om ni har möjlighet! 


(null)


Efteråt var det "Meet and Greet" ute i foajén och Elin var tydlig med sin önskan om att ge Magnus en kram. Det var det viktigaste. Julia var nöjd med att bevittna det hela på avstånd. Så Elin och jag placerade oss längst fram och pappan fick ansvar att fotografera det hela. 


De dök upp alla figurerna och Magnus. Elin kramade dem alla utom Reinard Räv som hon tyckte var lite läskig. Men hon hade fokus inställd på Magnus. Och när han passerade oss snabbt fick Elin panik i rösten "Mamma, mamma han ser inte mig. Han går förbi mig". Lilla hjärtat! Sedan kom han och såg ut att återigen passera oss, men då skrek Elin högt och med hjälp av mamma fick vi honom att se oss och Elin fick äntligen en kram av honom. Lyckan var total! 


Efter detta passade vi på att besöka toaletterna innan hemfärd. Därefter fick Elin panik. Hon ville inte åka hem. Hon ville krama Magnus igen. Han måste få en till kram enligt henne. Men han syntes inte till. Tyvärr. Så tårarna sprutade och hon grät lilla hjärtat! Så förkrossad! 


Hon lugnande ned sig först efter att jag lovat att hon skulle få skicka en teckning till Magnus. Först var inte detta en okej lösning, utan hon tyckte vi skulle bjuda hem honom. Men efter lite prat i bilen var det en godkänd lösning. Så nu får vi försöka hitta en adress till honom. Tror det är lite enklare än att bjuda hem honom. 


Frågade Elin vad det var som var så speciellt med Magnus. Och fick svaret: "Han var dum först. Man får inte tjuva. Sedan blev han snäll och kompis med Bamse. Det är bättre." Klok unge! För det är aldrig försent att byta bana. 


En helt underbar kväll. Jag bär med mig detta i hjärtat och känner inget annat än oändlig tacksamhet att jag fick uppleva detta med mina två mirakel. 


(null)

Ut och resa?

Måste tipsa er om ett perfekt sida om ni ska ut på vägarna och inte har egen bil. Biluthyrning.nu har allt och jämför priser på hyrbilar hos flera bolag och det finns inga dolda kostnader. 

Ska ni resa utomlands och vill hyra en bil en dag eller flera är detta sidan att börja leta på. Den är enkel och snabb. Du spar både tid och pengar. Fullträff! 


Det blir låga priser på bilhyra då man jämför flera bolag.

Det är priser där allt ingår inkl fria mil, försäkring och skatt. Men kolla för säkerhets skull upp det finstilta.

De har 24-timmars kundservice via mejl, telefon eller internet. 


Helt klart en sida att börja letandet efter hyrbil på, i vårt land eller annat land.


Dagens tips till er från mig :-) 


(null)


Nu är det gjort

Det har varit fokus på båten under veckan. Och jag fick göra min första båtbogsering eftersom gräsmattan var blöt och båten tung. Vi försökte med handkraft men rubbade inte den ur läget men med bogseringslina och mina suveräna bogserings kunskaper gick det galant ;-) 

Nu är båten ivägkörd och står på vintervila tills nästa säsong drar igång. Får hoppas på mer vatten i sjön då så det blir lite båtåkande.

(null)

Visa fler inlägg