Tuffa dagar

(null)

Det var länge sedan bloggen uppdaterades. Igen. Och återigen är det hälsan som satt käppar i hjulen. Har mått riktigt dåligt en längre tid nu och det har eskalerat mer de senaste dagarna. Smärtor, tarmar som bråkar, illamående och ett humör som åker värsta berg och dalbanan. Vet inte riktigt vad som felar nu. Känner inte riktigt igen smärtorna och symtomen. Det känns bara mest suck, snyft och blä nu.

Försöker ändå, både för min egen skull men främst för barnen, få igång lite julstämning i huset. Det tog sin tid och mannen fick dra ett stort lass. Men vi är redo för advent nu. Och det känns mysigt. Jag har inte bara minimerat julstädningen i huset, jag har numera raderat den. Städa gör vi såklart, en gång i veckan blir det dammning, dammsugning och våttorkning av golv. Precis som alla årets femtiotvå veckor. Men den där julstädningen när varje centimeter skulle rengöras, lådor sorteras och lister torkas. Den är skrotad! Gör som en kär släkting en gång skrev till mig: "Tänd ett ljus och njut, dammråttorna syns inte i mörkret". Tack Barbro för de kloka orden!
(null)

December stundar och det ÄR barnens månad. Mycket mys, fikastunder, spelkvällar och spännande saker väntar tillsammans med mina två underbara mirakel. För tiden tillsammans med dem, är den tid som räknas. Den tid som är viktig. Den som betyder något. Mina små mirakel är min mening med livet!