Tips i sommar

Semester innebär ju inte bara att slappa. Man ska ju hinna med lite äventyr också. Vi har pratat hela våren om vad vi ska hitta på med våra flickor. För nått vill man ju göra. Något som man kan förhoppningsvis tänka tillbaka till och minnas med varmt hjärta. Men det är svårt att hitta något som lockar samtidigt som det inte blir vare sig för dyrt eller för krångligt. Sedan ska det ju passa våra flickor och mycket som finns i landet att erbjuda upplever jag att de inte riktigt är mogna för. Många ställen ger större utdelning när åldern stiger lite till. Och det är ju också det som är otroligt härligt med små barn. En filt ute på den egna gräsmattan med tillhörande picnick lockar nästan mer än ett dyrt museum. 
Samtidigt så börjar barnen vilja upptäcka världen och jag hoppas verkligen att de blir en mini-jag. Som kommer att vilja besöka gamla slott och museum. Att de liksom jag kommer att känna en nyfikenhet kring vår släkt och vår historia. Att de kommer att vilja se och röra vid det förflutna med samma jämförande som jag. 
Just i Stockholm finns det ju massor av museum som lockar. Ställen jag inte ens besökt och som jag drömmer om att få besöka tillsammans med mina barn och min man såklart. Jag har alltid varit fascinerad av det gamla och skulle lätt kunna sysselsätta mig i Stockholm med allt vad som erbjuds inom detta område. Problemet är snarare att kunna välja ut vad man ska göra, det finns för mycket och man hinner sällan med allt man vill. Just därför är det ju toppen om man hittar ett bra och billigt boende, för då kanske man kan stanna lite längre och hinna med lite mera. 
Ett alternativ som diskuterats är att besöka huvudstaden. Där finns det ju massor av skoj att hitta på, gäller ju bara att välja vad man vill göra. Avundas de som bor där på ett sätt, närheten till allt skoj som finns. Samtidigt vet jag att min själ skulle bli knäpp. Jag behöver skogen och de otroliga öppna skogsvyerna vi har här för att kunna andas. Men ett besök i huvudstaden lockar. 
Och om man nu ska besöka Stockholm så lockar det väldigt att hitta ett boende nära Friends Arena då det innebär att man har nära till mycket. Och på "Hotell Friends Arena" hittar man många billiga boenden nära just Friends Arena. Och närhet till allt är ett lockande koncept anser jag.
Eftersom jag har mina kroppsliga krämpor är det extra viktigt att boendet ligger nära och bra till det man planerar att göra. Jag vill med lätthet kunna ta mig till sängen oc vilan om det behövs. 
Ska du till Stockholm i sommar? Eller kanske längre fram? Kika in på denna sida och kolla om det finns något boende som passar dig. Ett litet tips bara :-) Så kika in på länken nedan och hitta något som passar just dig!