Livet

Bloggen ligger lite på is just nu som ni säkert ser. Men jag lever än. Men ork till att blogga är ännu inte riktigt funnen. Men har ett gäng med bokrecensioner som väntar på att publiceras. Ska bara finna energin. 


Besöket hos halsläkaren gick bra. Jag var så orolig inför undersökningen och funderade in i det sista på om jag skulle ta en lugnande tablett innan. Men valde att köra utan och är mycket stolt över mig själv. Att få en slang genom näsan låter ju riktigt hemskt, men vet ni, det var inte det minsta hemskt. Jag till och med vågade titta och har nu sett mina egna stämband. Nöjd! Slutresultatet av undersökningen är att allt är normalt just nu. Men den knöliga sidan ska hållas under uppsikt. 

Ljumsken däremot är ett stort problem. Jag har vidrigt ont i ljumsken och höften. Kan varken sitta, ligga eller stå utan smärta. Och den vidriga ångesten inför provsvaret är riktigt jobbig. Känns som livet är pausat i väntan på besked. 

Och resultatet kommer antingen via brev, telefon eller återbesök meddelade mottagningen. Jag har ju redan räknat ut att ett brev innebär att allt är normalt, telefonen ringer när det är något fel men inte superallvarligt och återbesök blir det när man hittat värsta tänkbara. Så just nu är det tufft. Jag vill veta NU samtidigt så vill jag ALDRIG veta. Dubbla känslor. Men stor rädsla och ångest.