Loppi Blogbag

 

COLGATE TANDKRÄM
Båda barnen testade tandkrämen. Julia gillade den men Elin var tveksam.

PALMOLIVE BARNTVÅL
Vilken hit! Barnen älskar att tvätta händerna och även mamma. Luktar underbart och konsistensen är perfekt. Man riktigt längtar tills man får tvätta händerna.

YOPLAITS SAFARI
Detta blev en favorit hos barnen. Och kommer definitivt att köpas hem fler gånger.

NEUTRAL
Neutrals tvättmedel är särskilt utvecklat för känslig hud tillsammans med astma och allergiförbundet. Det innehåller 0 % färgämnen och 0 % parfym för att minimera risken för allergiska reaktioner. Både jag och barnen har känslig hud så detta var perfekt för oss.

COMFORT
Sköljmedlet Comfort Sensitive är parfymfritt och extra milt mot känslig hud. Det är dermatologiskt testat och rekommenderat av astma och allergiförbundet. Återigen en toppenprodukt för oss med känslig hud.

OLD EL PASO
Vi testade de större tortillaskålarna tidigare men dessa var mycket mycket bättre. Perfekt storlek och barnen älskade dem. Ett måste vid varje tacotillfälle.

FOLKSAM
Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. Sådana här små kit kan man aldrig få för många av. Perfekta att ha i skötväskan eller i handväskan.

STORYTEL
Kunde jag testa då jag varit medlem tidigare.

#1 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

nice