Dags att byta portal?

Nu är tålamodet slut. Blogg.se är sämre än sämst och de verkar inte riktigt bry sig heller ärligt talat om att fixa problemet. Det går inte att lägga ut bilder när man bloggar via deras katastrofalt dåliga app. Och trots flera pekpinnar på detta problem händer ingenting. Så svårt kan det inte vara att fixa detta. Det handlar mer om vad man vill fixa tror jag.

Men nu är frågan; vilken portal ska man testa? Några tips?

Kämpar

 

För tredje dagen i rad har jag nu tagit promenader. Jag går inte alls långt, det har blivit ca 2 km dagligen. Och jag går inte fort. Det är troligt att en snigel skulle kunna passera mig. Men jag går. Jag tar mig ut och jag går. Kort och sakta. Men jag går. Det är utmanande både fysiskt och psykiskt för min mage ogillar verkligen allt som handlar om rörelse. Men jag trotsar. Jag kämpar. För jag vill ha tillbaka livet.

 

Loppi Blogbag

 

COLGATE TANDKRÄM
Båda barnen testade tandkrämen. Julia gillade den men Elin var tveksam.

PALMOLIVE BARNTVÅL
Vilken hit! Barnen älskar att tvätta händerna och även mamma. Luktar underbart och konsistensen är perfekt. Man riktigt längtar tills man får tvätta händerna.

YOPLAITS SAFARI
Detta blev en favorit hos barnen. Och kommer definitivt att köpas hem fler gånger.

NEUTRAL
Neutrals tvättmedel är särskilt utvecklat för känslig hud tillsammans med astma och allergiförbundet. Det innehåller 0 % färgämnen och 0 % parfym för att minimera risken för allergiska reaktioner. Både jag och barnen har känslig hud så detta var perfekt för oss.

COMFORT
Sköljmedlet Comfort Sensitive är parfymfritt och extra milt mot känslig hud. Det är dermatologiskt testat och rekommenderat av astma och allergiförbundet. Återigen en toppenprodukt för oss med känslig hud.

OLD EL PASO
Vi testade de större tortillaskålarna tidigare men dessa var mycket mycket bättre. Perfekt storlek och barnen älskade dem. Ett måste vid varje tacotillfälle.

FOLKSAM
Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. Sådana här små kit kan man aldrig få för många av. Perfekta att ha i skötväskan eller i handväskan.

STORYTEL
Kunde jag testa då jag varit medlem tidigare.

Visa fler inlägg