Tuff start mot solsken

Inatt var det riktigt jobbigt. Fattar inte varför nätterna alltid är värst. Enligt läkaren så hänger det ihop med att jag slappnar av och att jag ligger ned. 

Gick till sängs i tid. Men vakna bara efter en timme och kände att jag hade riktigt ont. Klev upp och svimmade. Vaknade i fotänden på sängen, så jag lyckades landa riktigt mjukt. Gick upp försiktigt och tog tabletter, värmde vetekudden och sedan sängen igen. Sov riktigt knackigt inatt. Usch. 

Men nu skiner solen ute och vi ska snart ha kalas för mannen som fyllt år för ett tag sedan. 

Ha en toppendag! 

Bakning

Idag blev det lite bakning inför helgens kalas. Har tur som har två bakintresserade jäntor som gärna hjälper mamma. Nu tror jag inte riktigt det är själva vispandet och rörandet de gillar utan mer smaka på smeten och provsmaka det färdiga resultatet som mer lockar. God morgon!


Så var det äntligen fredag. Det betyder helg snart. Känns behövligt och härligt! Ute vräker det ned snö. Känns mindre härligt. Vill verkligen ha värme och vår nu. Men vi är väl på väg ditåt i alla fall. 

Idag ska jag kontakta lite olika personer, allt med inriktning och fokus på min hälsa. Jag kan inte förlita mig på läkare och dessutom snurrar deras insatser extremt långsamt. Ett steg i taget och stegen är låååångsamma och allt tar sådan tid. Får försöka att jaga på lite personer själv. 


Visa fler inlägg