Nytt år på väg

Snart är det ett nytt år. Äntligen får jag lämna 2016 bakom mig. Och kliva in i ett nytt år. Med nya förhoppningar. Nya utmaningar. Mycket har hänt under 2016. Gott och ont. Men det har varit ett tungt år som kanske inte riktigt är och var mitt år. Lägger min förhoppning om att 2017 blir ett bättre år. Med nya äventyr. Nya utmaningar. 

Har insett vilka som står vid min sida. Vilka som inte är värda att vandra med mig. Jag kommer att inta 2017 med en aning aggressivitet. Är så trött på falskhet och kommer att göra det som är rätt för mig. Jag är redo att anta utmaningen. Livet är NU och jag tänker helt enkelt "städa bort" dem som tar energi och levererar falskhet. 

2017 är snart här. Snart. 

Kommer och går

Att leva med torra ögon och blefarit tar sin tid att vänja sig vid. Det finns bra dagar och det finns mindre bra sådana. Försöker ta det lugnt de dåliga dagarna och vilar ögat. Försöker jobba med psyket och intala mig själv om att symtomen beror på inflammationen och de torra ögonen. Men det är svårt. Suddig syn, blodsprängda ögon 

Visa fler inlägg