De blir stora

Små steg med stora förändringar. För varje småbarnsepisod har ett slut. De slutade med sina nappar tidigt. Hurra!! Men ändå så blir en sådan förändring stor, för de är inte småa längre. Mina små blir stora! Och det känns sorgligt på ett sätt, en epok som aldrig kommer igen. För några fler småttingar blir det inte. Den affären är igenbommad totalt.

Julia fick en ny stor säng. Vi funderade länge på om det skulle inköpas en juniorsäng men vi kände att fördelarna med en fullstor var större. Behövs det så sover vi lätt jämte henne i sin egen säng. Så det fick bli en Hemnes.

Elin grät och ville såklart också ha en ny säng. Men någon fullstor säng gick vi inte med på. Men däremot så sa vi att hon skulle få överta Julias gamla säng. Hon har haft en spjälsäng där ena sidan varit borttagen. Och igår var det dags för Elin att gå från sin spjälsäng till denna öppna säng. Förväntade mig massa spring och en sömnlös natt.

Men jäntan förvånade oss rejält med att somna direkt och snällt, och sedan sov hon hela natten utan ett enda uppvaknande.

Liten blir stor....och mamma hänger inte med :-)