Stadens hjältar

Idag dök ett paket upp från Stadens hjältar och ni må tro att det blev rena rama julafton här hemma för mina tjejer. Julia öppnade och plockade fram den ena överraskningen efter den andra och slutade inte att förvånas. 
De var båda helt lyriska över innehållet. Leksaksbilar, målarböcker, klistermärkesböcker, böcker, dvd och badbollar. 
Stadens hjältar är och förblir nog barnens favoriter ett tag till :-) 

Är ditt eller dina barn också en gillare av Stadens hjältar, så kika in här under påsken. Då kommer nämligen en tävling där just DU har chans att vinna ett likadant paket :-)

Påskpyssel

Ännu ett påskpyssel. Julia pärlade ihop lite kycklingar tillsammans med mig. Jag strykte dem sedan. Därefter limmade Julia dit näbb och ögon. Trädde pärlor till fötter som jag knöt fast. 

När vi gjorde kycklingarna lyckades vi få in många pedagogiska bitar. Vi sorterade färger. Räknade oss fram till var pärlorna skulle placeras och sedan övades det flitigt på detta med tålamod :) Påskkycklingar

Klippte ut alla delar och sedan var det fritt fram för barnen att skapa sin egen lilla påskkyckling. Ett enkelt pyssel som passar alla åldrar. 

Julia var som alltid noggrann och visste hur hon ville ha det från början och hon hade lite bekymmer med att Elins kyckling hade benen på kinderna :) 
Visa fler inlägg