Uppdatering från livet

Jo jag lever. Även om den stundtals känns tveksamt hur länge till. Men segt virke i denna kvinna så jag hoppas hålla ett tag till. Men jag har väl varit nere och vänt kan man säga. Läkarbesök på läkarbesök. Vilket har lett till två diagnoser, eller rättare sagt, två troliga diagnoser. Jag har eventuellt IBS och endometrios. 

Anledningen till det eventuella är att IBS finns det inget prov/undersökning som kan fastställa den diagnosen. Utan där handlar det om att utesluta allt annat. Och allt annat ska väl nästan vara uteslutet även om det finns lite frågetecken än. Och vad gäller endometrios så är det enda sättet att verkligen fastställa diagnosen en titthålsoperation. Och en operation är en operation, och med det risker. Så gyn ansåg att provbehandla var bättre så där står jag :-) 

Men jag lever. Än. Berg och dalbana

Det finns bra dagar och det finns mindre bra dagar. Tyvärr är det mer av de mindre. Försöker komma tillbaka men detta var (ursäkta språket) en jävla lång uppförsbacke. Så less på smärtan. På de vakna nätterna. På att inte våga äta. På att inte våga leva.

Gnäll enligt vissa kanske. Mitt liv just nu enligt mig. 

Är så tacksam för mina två mirakel. De håller mig ovanför vattenytan. Utan dem  hade jag stannat kvar under täcket och gett upp kampen. Men för dem kämpar jag. Varje dag. Varje minut. 


Visa fler inlägg