"Mitt liv i naturen Gorilla" av Animal Planet

"Här kommer en serie med stämningsfulla berättelser från välkända Animal Planet där vi får följa ett djur genom hela livet, från unge till vuxen. Böckerna har stor lättläst text och fantastiska illustrationer baserade på Animal Planets egna fotografier. De innehåller både en berättelse och en enkel faktadel längst bak där barnen får lära sig om respektive djurart, samt en liten frågesport längst bak där man kan testa vad man har lärt sig under läsningen. Böckerna kan läsas högt eller på egen hand av de yngre läsarna."

Det har kommit en serie från Animal Planet om olika djur och just den bok jag läst handlade om Gorillor. Och jag är imponerad! Äntligen en bok om djur som visar djurens rätta jag och inte någon tecknad look alike. Otroliga bilder som fängslar även mig som vuxen även om böckerna riktar sig till barn mellan tre och sex år.

Först en enkel liten historia om livet som gorilla och sedan en massa spännande fakta! Kan inte bli bättre. Helt klart en serie böcker jag vill ha på min förskola.

Betyg: 5 av 5