"Hästpojken" av Rupert IsaacsonBokus finns följande om boken:

"Hästpojken är den sanna, dramatiska och hjärtvärmande berättelsen om den resa som Rupert, hans fru Kristin och Rowan gjorde till Mongoliets otämjda landskap. Familjen reste halvvägs runt jorden för att rida tillsammans, för att träffa de traditionella healers som finns där och för att förhoppningsvis hjälpa Rowan att bli bättre. Det är en häpnadsväckande resa, full av utmaningar, oväntade möten, skönhet och fantastiska framsteg.
Hästpojken som gick direkt in på topplistorna när den släpptes i Storbritannien och USA är en djupt rörande och helt unik historia om en familj som är villig att färdas till världens ände för att hjälpa sin son, och om en pojke som lär sig att kommunicera med omvärlden för första gången. Det är en berättelse som visar att vi kan finna glädje till och med i våra mörkaste stunder, och att det magiska och det vardagliga ibland kan smälta samman för att förändra våra liv." 

En bok med en gripande berättelse. Tyvärr är den skriven på ett mindre känslosamt sätt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men det känns lite som att författaren inte riktigt släpper in sina känslor i texten. Det blir lite opersonligt berättat men ändå personligt. 

Jag tror att djuren kan vara till stor hjälp för många. De tar emot oss alla på samma sätt och detta känner man. Speciellt om man inte annars faller inom kategorin normal. Djuren hjälpte mig och djuren hjälpte även denna autistiska pojke. 

Boken är läsvärd för sin gripande berättelse om en fars kärlek till sitt barn!

Betyg: 3,5 av 5

Boken ges ut av Ponto Pocket.  

 

 

#1 - - Therese Vedlund:

Vad rolig dina poster verkar vara. kommer definitivt läsa din blogg igen! :) Ha en spännande vardag :p