Tack för kaffetUnder hela graviditeten lät jag bli denna himmelska dryck. Och det var tufft i början. Jösses vad jag kämpade mot begäret att hinka en kanna nybryggt kaffe. Men jag hade en liten i magen som motivera mig att låta bli. Jag vet. Man KAN dricka kaffe fast man är gravid. Men max antalet koppar är tre och jag kände att om det finns ett maxtal då kan det ju inte vara så bra. Så jag strök kaffe och cola på listan över födointag. Och som sagt. Början var tuff men sedan gick det bättre.

Jag tittade alltid med en längtande blick på kaffedrickarnas gudomliga koppar. Och längtade. När Julia kom för sju veckor sedan vågade jag inte börja direkt. Herregud vem vet vad som skulle kunna hänt. Jag kanske hade fått energi och blivit piggelin sådär direkt efter förlossningen och det ville jag inte riskera. Jag ville ju vara lite sådär svag och energilös.

Men nu är jag åter en kaffedrickare. Jag hinkar inte en kanna om dagen. Men jag njuter av en eller två. Och det är som himmelriket öppnat sig på nytt. Gud så gott!

Äntligen är jag en kaffedrickare igen :)