"Vecka 36" av Sofie Sarenbrant"Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor. I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta. Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand." (taget från Bokus)

Jag kunde inte sluta läsa. Från allra första bladet var jag fast. Den är verkligen kanonbra. Det blir inte bättre än så här. Att författaren har valt höggravida kvinnor i huvudrollerna sticker ut. För man berörs. Svårt att inte göra det. Miljöbeskrivningarna är målande, man ser verkligen allt framför sig och det gillar jag. Blir som att se på film fast man läser en bok. Karaktärerna är otroligt bra gestaltade och man lär känna dem alla utan och innantill.

Spänning från första blad och en otroligt begåvad författare har satt sin prägel på deckarhyllan. Ser fram emot fler böcker av Sofie. Och i väntan på den kan man läsa författarens blogg som man hittar HÄR.

Betyg: 5 av 5 möjliga

Boken ges ut av Damm förlag.Bilar och bildelare

Hemma här på gården, eller uppfarten och gräsmattan ska man kanske säga för att komma med sanningen, står en röd golf, en röd 850 och en vinröd V70. Samt en båt och en släpvagn. I en underbar värld fylld med rosaskimrande moln så är det bara att ha dessa i sin ägo och njuta av dem, men den underbara världen är sällan så underbar. Den har en tendens att bli lite mer komplicerad och lite mer invecklad. De rosaskimrande molnen är ofta mer mörka på vår himmel. Då är det härligt att hitta något som kan underlätta vardagen och ägandet av alla dessa fordon.

Bilpriser.se är en sida på internet där man kan hitta massor av nyttig hjälp och intressant läsning. Med ett par tryck på tagenterna så har man de bildelar man letar efter framme på skärmen, enkelt, snabbt och dessutom prisvärt vilket är ett stort plus. Bor man som vi dessutom ute på landsbygden så finns det inte så många konkurrerande bildelsförsäljare vilket gör priserna mindre trevlig. Men via nätet finner man det man behöver och det är en lösning jag gillar!

Funderar du på att sälja din bil? Passa på att värdera den hos Bilpriser.se som är Sveriges största värderingssajt. De ger dig en korrekt, trovärdig och dagsfärsk fordonsvärdering. Och det är återigen mycket enkelt att ta del av denna tjänst och det är ett stort plus för denna sida. Allt är åskådigt, enkelt och trevligt. Man återkommer gärna, för man vet vad man får.

Letar du en bil? Kanske är en BMW M3 eller varför inte en BMW M5 något för dig? Eller varför inte surfa runt och kika på alla tänkbara bilar du funderar kring, läs om bilarnas fördelar och nackdelar innan du bestämmer dig!

Söker du värderingshjälp, fakta om en tänkbar bil eller priser på bildelar då är Bilpriser.se sidan för dig!

 

 

 

 

 

"Mat, Minnen & Golf" av Annika Sörenstam"Mat, minnen och golf - i Annika Sörenstams egen version. I den här boken visar hon en helt annan sida av sig själv. En sida som älskar att laga mat och umgås med familj och vänner kring matbordet. De flesta av oss har en bild av Annika Sörenstam som en djupt koncentrerad golfare med keps och solglasögon. Men ända sedan hon var liten har hon älskat att vara i köket och hjälpa mamma att laga mat. Under åren på touren blev matlagning ett sätt att koppla av och njuta av att vara hemma. Dessutom var de ett sätt att se till att hon fick i sig precis vad som behövdes för att kunna tävla på topp.Här bjuder hon på sina favoritrecept, lättlagade rätter som passar både golfare och glada köksamatörer. Vi får dessutom läsa historien om hennes liv och framgång, från första golfminnet till sista tävlingsputten." (Hämtat från Bokus)

Intressant bok. Annika berättar om sitt liv, om sin golfresa från dess början till dess slut. Tycker det, trots att jag inte räknas som golfintresserad, fann det hela riktigt roligt och intressant att läsa. Boken är fylld av en massa härliga recept som man blir lockad att testa. Både nyttiga och mindre onyttiga recept. Har inte själv testat något ännu men det kommer garanterat att ske. Kanske blir det då "My Sister´s Chocolate Cake" eller varför inte den enkla "Apple Pie".

Betyg: 4 av 5 möjliga

Boken ges ut av Ica Bokförlag
Visa fler inlägg