"Änglar i mitt hår" av Lorna ByrneBörjar med en presentation av boken som kommer ifrån Bokus:

"Bokens författare Lorna Byrne har så länge hon kan minnas sett änglar och de har ständigt varit hennes vänner, följeslagare och vägledare. Nu berättar hon historien om sitt liv och vi får möta änglarna från andevärlden, som hon menar alltid finns omkring oss.
När Lorna var två år gammal sa en läkare till hennes mamma att han misstänkte att Lorna var efterbliven. Hennes familj hade lagt märke till att hon ofta var frånvarande och verkade befinna sig i en annan värld. Sanningen var att Lorna faktiskt var någon annanstans: hon var hos änglarna. Hon tittade på vad de gjorde, hon pratade och lekte med dem. Som hon ser det har hon alltid levt mellan två världar: den mänskliga världen och andevärlden.
Under många år trodde hon att alla andra också kunde se det hon såg, men änglarna sa till henne att det skulle vara deras hemlighet. Det är först nu, med den här boken, som hon för allra första gången berättar om mycket av det hon har sett genom åren.
I Änglar i mitt hår får vi följa Lornas liv med änglarna och hennes önskan är att alla som läser den här boken ska upptäcka att de inte är ensamma, att det alltid finns en skyddsängel vid deras sida för att hjälpa dem oavsett vilka svårigheter de hamnar i."

Boken var både bra och mindre bra. Innehållet i den, själva berättelsen var underbar och tänkvärd. Själva upplägget blev lite tjockt. Det var mycket som skulle in på dessa 284 sidor så ibland blev det lite snabbt tempo och lite för mycket att ta in. Men det var också det enda negativa med boken.

Jag är lite av en believer inom detta, så en skeptiker skulle kanske inte få lika stor utdelning av boken gissar jag. Men om du har ett intresse för skyddsänglar och livet efter döden ska du definitivt läsa denna bok. Författaren Lorna Byrne har en egen hemsida som du hittar HÄR och den är väl värd ett besök.

Betyg: 4 av 5

Boken ges ut av Ica Bokförlag