IcaKuriren

Det finns sidor på nätet som man tycker är bra, det finns sidor som man tycker är mindre bra. Det finns sidor man aldrig återvänder till och sedan finns det sidor som man besöker ofta. Icakurirens sida är en sådan, en sida som man återkommer till och det med ganska täta intervaller. För där finns allt och mer därtill. Jag råkade hamna där av en slump när jag googlade efter recept en gång, sedan dess är jag en återkommande gäst.

Icakurirens sida tycker jag är enkel men ändå fylld med en massa skoj. Som en Gott och Blandat påse. Jag hatar invecklade sidor som man aldrig blir vän med, jag gillar när det är ordning och reda, då trivs jag. Att sitta med en varm, nybryggd kopp kaffe och läsa på IcaKurirens hemsida gillar jag. Där får man massor av inspiration. Det gillar jag. Det sätter fart på mig.

Mina personliga favoriter på deras sida är Hem & Trädgård, Mat & Dryck samt Kropp & Själ. Det är tack vare IcaKuriren som jag numera kan odla min egen potatis på bästa sätt, kan tillaga en god torsk i persiljesås och har lärt mig enkla styrkeövningar som fungerar kanon som ett komplement till mina promenader.

Sänder ett tack till IcaKuriren idag. För på dagens middagsbord här hemma så serveras vår egen, nyskördade potatis och till detta en god fiskrätt som kommer ifrån deras receptbank.

Vill du också har lite ny inspiration? Lite nya RECEPT att testa? IcaKuriren är ditt svar!